Verkopen

Voor het verkopen van artikelen dien je een verkoopnummer te vragen. Een verkoopnummer kost € 0,75.

Hoe krijg je een verkoopnummer?

Je kunt een mail sturen naar Tamara, kinderkledingbeurs@gmail.com. Wij starten ongeveer een maand voorafgaand aan een beurs met het uitgeven van verkoopnummers. Mails die voor die tijd verstuurd worden, worden wel ontvangen maar nog niet beantwoord.

Het is ook mogelijk telefonisch een verkoopnummer te verkrijgen. Hiervoor kun je bellen met Lizette, telefoonnummer 026 – 3231289. In verband met werk en studie kan alleen gebeld worden op de dinsdag en vrijdag tot 17.00 uur. We geven t/m uiterlijk de donderdag voor de beurs verkoopnummers uit.

Per verkoopnummer kunnen maximaal 25 artikelen worden aangeboden. Tevens geldt een maximum van 4 verkoopnummers per persoon, waarvan je maximaal twee verkoopnummers (dus 50 artikelen) mag besteden aan kinderkleding. Per verkoopnummer kan ook maar één jas te koop worden aangeboden.

Gelet op de drukte bij voorgaande beurzen hebben wij besloten maximaal 150 verkoopnummers uit te geven!

De artikelen kunnen op de vrijdag voor de beurs tussen 13.30-14.00 uur en/of tussen 18.30 – 19.00 uur ingeleverd worden bij “het Westeraam”.

Na afloop van de beurs kan de eventuele opbrengst en overgebleven artikelen weer opgehaald worden tussen 17.00 – 17.30 uur.

De artikelen dienen in kratjes/dozen (geen tassen/vuilniszakken) met daarop duidelijk het verkoopnummer aangeleverd te worden. Op de kratjes/dozen ook graag vermelden welke maat kleding erin zit.

Alles moet in perfecte staat verkeren, schoon en van deze tijd zijn.

Op de artikelen moet zichtbaar aan de voorkant (graag niet aan de binnenkant van het kledingstuk) met afplaktape (geen plakband) vermeld worden:

– verkoopnummer

– maat van het kledingstuk

– prijs van het artikel.

Daarnaast raden wij je aan om een korte omschrijving van het artikel te vermelden. Als er een omschrijving op het artikel vermeld staat maakt dat de kans op het verwisselen van prijsjes kleiner.